Please Click Me

Tiada Intention

Saturday, May 7, 2011 § 0

Owh, seperti mahu menulis blog, tapi tak da idea, walaupon actually idea mencorah-corah mahu menulis. FYI, aku sedang menulis sambil menonton Konsert Akademi Fantasia 9. Lantak la korang nak kata apa pon, TV aku, aku yang bayor Astro, aku yang bayor bil elektrik, ko nak sebok aku tengok AF9 pahal?. Haha.

Baeklah, banyak benda menarik perhatian aku untuk menulis tapi aku nak tengok Erul ni perform jap.[9.13 pm]...

[9.20 pm]
Owh okeyh. Mantap gak mamat Erul tuh. Ye la, AF kan da mula tercabar ngan Mentor. Budak2 Mentor, perf pertama pun da mantap, dan baidewei si Erul tu protege Jac pun sebenarnya. Dia tu satu batch ngan Black suma.

Okeyh, sambung balik. Baidewei, mahu highlight kan satu benda pon actually. Owh okeyh, I really wanna make it as simple as possible. Ye la, nanti readers tok pehey pulok kan. Aku pun tak sure aku mahu tulis benda ala nih dalam blog aku atau pon tak. Biarlah, kalau nak baca, baca kan. Haha.

Eh, nantilah update. Best la plak konsert minggu nih. Tak menang tangan nak menolis. Hahaha.

YZYZ

What's this?

You are currently reading Tiada Intention at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...