Please Click Me

Tuesday, July 12, 2011 § 0

Owh hoiyyy... Well there are no intention in writing this crap. It's just for those yang selalu stalk aku, well hello, aku sudah ada post yang baru. Actually tak ada pun yang nak share. Just a very short post, mengatakan, aku dah mula kembali menulis.

Ohoiy, ada orang kata aku nih garang dulu. Kalau kata sombong, well perkara biasa. Muka berlagak? Bajet best? Haha, aku dah tak kisah sebab memang semua orang kata aku seperti itu. In fact I'm proud of it. Nak sorok apa. Aku kan artis, semua orang nak tau pasal aku. Hohoho.

Well, another fact yang aku tau, rupa-rupanya, segala yang aku buat nih, ada yang memerhati rupanya. Pantang ada benda baru, cepat jah berita tersebar. Malu la aku weah.. Hehehe.. Anyway aku appreciate atas usaha anda untuk memfaymeskan aku itu. Hoho.

PIMPIN Siswa Lanjutan? ohoiy, nanti2 lah cerita ekh. Malas nak menaip tentang itu. Apa2 pun, those yang membaca, selamat menstalk aku kembali. Hehehe...

Buhbye..

YZYZ...

What's this?

You are currently reading at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...