Please Click Me

Tertekan Lambat Sangat Dorang Nih...

Saturday, July 16, 2011 § 0

Hadoiyh, alkisahnya, aku telah terpaksa menurunkan diri aku ke ofis seawal 8.10 pagi lagik. Pasainya yang pertama Uncle Lim call aku semalam, kata orang-orang dia nak gi pasang pantry dalam ofis aku. Then kedua, kena buat preparation Konvensyen Penggerak Pembangunan Pelajar BHEPP. Haaa, memang aku suka gi ofis ari2 cuti cam nih kan.

Tengah hari tadi, okeyh segala kerja2 penyiapa untuk konvensyen dah siap. Ada lagi sikit2 yang rasanya maybe esok dorang akan setelkan, tapi pantry aku nih, bilaaaaa la nak siap. Aku dah lemah longlai menunggu nih. Memang aku suka menunggu-nunggu bagai kan.

Lepas tu ada la beberapa orang budak ConvEx datang gak ke ofis. Ada yang nak amek barang, ada yang nak pototstat. Haah, memang aku kerja wiken2 macam nih. Tapi biorlah. Sementara nak menunggu that damn pantry nak siap, ada la jugak kerja untuk menghiburkan hati aku yang gundah gulana ini kan.

Owh, actually post ni xda intention pon. Saja jah. mahu mengepost.

Eh, pantry kami dah siap... Yaiiiyyyyyyyyy....................

Tadaaaaa, ini la pantry baru kami....



Lepas nih dah x perlu da nak mengadap muka budak2 kalau nak amek air. Pasnih, kami akan punggah masuk  barang pantry kami. Yaiyyy...

Buhbye...

YZYZ

What's this?

You are currently reading Tertekan Lambat Sangat Dorang Nih... at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...