Please Click Me

Raya Pertama 1432

Tuesday, August 30, 2011 § 0

Owh, aku telah terbangon tido pada jam 8 pagi lebih lebih macam tuh. Uurrrggghh, tu pun sebab ada orang call. Ngantok gila kowt. Then guling guling atas tilam, dah nak kol 10 ka 11 macam tuh. Mengumpul kekuatan untuk aku mandi. Akhirnya aku berjaya gak mandi dan jam dah pun kol 11.30am. Selepas itu, bersiap2 dah tengah hari. Start enjin keta terus gi Queensbay.

Maka nak dijadikan cerita, aku telah memergikan diri ke Secret Recipe. Order lah Jasmine Green Tea, Meatball Spaghetti, dan jugak Apple Chesse cake. Makan makan makan, sekali aku belah la. Dah lalu berapa blok dari Secret Recipe, waitress tu lari-lari panggil aku. "Sir you haven't paid the food yet" and I was like "Oh My Goodness". Memang cuak gila time tuh. Ni semua berpunca dari kejadian semalam la. Ceritanya nak makan Pizza, sekali termaki dan termarah dan terbuat scene. Malaih la nak cerita benda tuh. Ceih, buat malu aku jek. Dah la konfiden jek jalan keluar dari kedai dan tak bayar. Nasib baek duit lam wallet agak banyak gak. Takde la cashier tu ingat aku sengkek sangat. Dan aku puji la service yang dorang bagi kat aku. Tak de la macam PUKIMAK kat PIZZA HUT SUNGAI DUA tuh.

Then aku shopping shopping dan yesss, terbeli la dua helai seluar dan sehelai baju. Sempat lagi nak camwhore bagai kat G2000. Nasib aku berjaya mengawal nafsu. Kalo tak mau beratus2 lagi laaa yang keluar tadi. Dan arini jugak, podepestaim, keta aku telah dimandikan. Yaiiyyy, tapi sedih bila aku belek2, ada kesan calar dah sikit kat depan dan kat pintu depan sebelah kiri. Hmm. Tak pa la. Keta memang untuk dipandu dan tercalar. Walaupun keta aku metrosexual, tapi dia jantan asli. Tu yang tak kisah calar balar sikit-sikit. Hahaha.
G2000, adakah kereta aku seperti tuannya juga?.. Haha

Owh, okeyh, itu sahaja update ari ini. Huh

Buhbye

YZYZ

What's this?

You are currently reading Raya Pertama 1432 at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...