Please Click Me

Coming Soon

Wednesday, November 9, 2011 § 0

Aku baru terasa mahu membuat beberapa post yang konsider kaming suuuun. Okeyh, antara post yang aku teringin mahu tulis adalah:


  1. Mr. Simple the upgraded version of Sorry Sorry and Bonamana
  2. SNSD had lost their spark
  3. Lelaki Manja
Baeklah, post pertama tu, intend lama dah nak tulis. tapi tak tertulis-tulis pun. Bagi post yang kedua, maybe simple ja kowt, sebab aku tak minat sangat dorang. Light light ja lah.

Tetapi bagi post yang ketiga, yeeesss, ni maybe akan attract attention gak kowt. Aku cuba untuk menulis sebaik mungkin ya. Heh heh.


What's this?

You are currently reading Coming Soon at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...