Please Click Me

Aku Sangat Cepat Terharu

Monday, February 20, 2012 § 0

Yeah, aku sangat cepat terharu okeyh. Aku sebenarnya jarang dapat hadiah-madiah nih.Tersangat-sangat laaaaa jarang. So, kalau dapat hadiah, aku jadik super excited. Lantak la orang nak kata apa. Aku simpan elok-elok semua benda yang aku dapat. Ye laaah, aku kan tak HOT, tak ensem, tak faymes. Sekali orang bagi hadiah, mesti la appreciate gila babey. Tak semua orang dilahirkan HOT macam seseorang tuh okeyh. Perangai aku yang suka menyimpan nih memang diakui oleh housemate aku sekarang. Sampai dia dok ajar aku, cara-cara untuk membuang benda yang dah tak perlu. Huih.

Ceritanya, masa PIMPIN Siswa dulu, ada seorang student dari Indonesia. Perempuan. Actually dia da lama dok Penang. Dia nak sangat join PIMPIN Siswa, tapi family dia berat nak kasi. Family dia pun orang ada-ada kat Penang. Ala-ala macam orang penting dari Indonesia. Dia pun dok hari-hari pergi ofis jumpa aku, minta explain program ni macam mana. Last-last sekali, aku bagi dia duk kat kem Bris sekali ngan semua geng-geng dia dari Indonesia. Ada 2 ka 3 orang lagi student Indonesia yang duk kat kem Bris. Maka dia pun thankful gila-gila kat aku.

Then arini merupakan ari buka sem. Dia datang ofis dan kasi brownies dan juga kacang dari Bandung. Hohoho. Terharu gila okeyh. Terlebar panjang aku senyum. Thanks banyak-banyak. Tak sangka dia masih ingat kat aku, dan siap bagi hadiah lagi. Terharu okeyh, serious senyum lebar ke telinga. Terubat jugak hatiku yang lara ari nih. Hohoho.



Buhbye

YZYZ

What's this?

You are currently reading Aku Sangat Cepat Terharu at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...