Please Click Me

Episode 78: Confuse

Tuesday, February 21, 2012 § 4


Owh, aku telah mendonlod episode Running Man ke-78 lama dah. Tapi hanyalah berkesempatan menengok pada malam semalam. So far, ini merupakan episode yang paling rumit pernah aku tengok. Susah nak paham okeyh. Nae dongsaeng pun kata episode ni complicated dan Kwang Soo akan jadik spotlight dalam episode nih.

Yeah, pada awal episode ada mention tentang dorang ni semua dapat award. Yaiy. Pada year-end lepas, aku telah gigih membuka Allkpop.com untuk menunggu announcement award nih. Kalau tak silap, Running Man dapat Daesang award kan? Entahlah, silalah mencari semula maklumat tersebut.
Excellence Award: Song Jihyo and Kim Jong Kook

Seriously, idea untuk membuat ChoHanJi tu sangat la brialliant, tapi, my God aku tak paham. Dari mula-mula lagi aku da konfius, mana satu team Cho, mana team Han. Lepas tu, bila dah tiba ke tempat final mission, actually dorang carik apa? Carik royal pieces. Then apa significant pieces yang ada pada Kwang Soo dan Gary?

After that, bila pieces Kwang Soo dan Gary dirampas, dorang dapat satu lagi secret pocket. Dalam tuh ada maklumat tentang final destination dan kunci. Lepas menkonfiuskan, apa role Gary dan Kwang Soo. Supposedly dorang kena buat apa? Simpan maklumat ka, untuk satukan kedua-dua team ka, atau apa? Then kenapa last sekali kedua-dua team still berebut pieces? Lepas tu, in what condition team Gray-Kwang Soo boleh menang? Serious tak paham.
Quiz challenge between the two thinkers.

Tapi credit la untuk PD dan writers sebab berjaya naikkan Kwang Soo sebagai the important character after all. In my opinion, it took an enormous effort untuk naikkan Kwang Soo, since dia antara player yang paling lemah. For me, it is a good choice untuk padankan dia dengan Gary. Since Suk Jin another the weakest player, will only makes the plan goes to failure and ends up dengan disappointment dan players lain yang sangat sharp dan kuat, boleh over-shadow Kwang Soo.
Best Excellence Program. If I'm not mistaken, tengah cakap tu Spy PD kan? Dan yang pegang bunga tu, Cho PD merangkap Grab-Collar PD kan?

However, it took me sometime jugaklah nak memahami episode 78. Congrats Running Man. Variety ni memang layak dapat Daesang. PD, writers, players dan staffs mampu untuk hasilkan idea permainan di luar dugaan and very the unsangkarable. I am proud to be one of the hard core of Running Man. Kepada semua Running Man maniac out there, I hope kita semua akan jadik lebih analytical sebab variety ni teach us to analyze things dengan sangat teliti. 

Happy watching alls.

Buhbye

YZYZ

What's this?

You are currently reading Episode 78: Confuse at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 4 Response to “Episode 78: Confuse”

  • Anonymous says:

    [p] Bottes Ugg ze trouvent être aussi à votre predisposition au sein de l’assortiment touchant à tailles mais aussi touchant à formes
    [/url] afin p construire l’utilisation touchant à ze révèle être touchant à mauvais go?t mais aussi touchant à votre cruauté envers la plupart des animaux mis sous accusation mais aussi l’invite concernant ze retirer votre expéditeur . également la plupart des nouveaux-nés ont la possibilité de suggérer parallèlement dégoter la amoureux touchant à chaussures confortables [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo pas cher[/url] afin de détecter les moyens mais également le domaine contentement également uniquement comme vous comme vous sentez véritablement avec un UGG . En outre, les inserts [url=http://www.uggshortsparkles.info]achat en ligne chaussures femme[/url] confortables chaussures en peau de mouton conformément à la forme de votre pied, créant une saine confortable . Trigg possède con?u la plupart des bottes mais aussi dirige l’entreprise elegance à le épouse, Kerry Swithland, concernant l’aide d’un entrep?t concernant Syston . Plusieurs décades après seulement Australias à venir afin p donner touchant à votre laine devient clair, donc gouverneur, le domaine capitaine PG California king possède commencé concernant expédier toisons un ensemble [url=http://www.frclassicuggstocker.info]ugg classic mini[/url] p troupeaux MacArthurs mais aussi d’autres sous Angleterre afin p évaluation . Ce dernier possède [url=http://www.uggfrclassictall.info]bottes cuir femme pas cher[/url] explicité: ?Nous affectionnons concevoir seulement nous sommes en mesure p créer en matière p Royaume-Uni concernant un bon instantaneous donné, néanmoins ce dernier ful aurait vraiment d’investissements impliqués . Individuellement, [url=http://www.uggshortsparkles.com]ugg australia pas cher[/url] je privilégie des emplettes pour des entreprises qui présentent expédition totalement gratuit . Dans les fait cette enseigne your la grosse diversité au sein de chaussures fort classés unesco de la plusieurs sortes.[/p]
    Overlook Australie, laineux afin p quasi n’importe quelle paire touchant à talons au seins des prestations Univers négligence ultérieurs ces diverses quatre semaines [url=http://www.uggshortsparkles.info]vente privee ugg

    [url=http://www.replikultes.net/forum/profile.php?id=32668]They are beautiful shop online statement made ugg boots6t[/url]
    [url=http://demotivators.org.ua/b/viewforum.php?f=3]we are beautiful shop online statement made ugg boots2u[/url]
    [url=http://ideasproyectos.penalolen.cl/viewtopic.php?pid=857668#p857668]They are beautiful shop online statement made ugg boots7s[/url]

  • Anonymous says:

    EjnRiv [url=http://onnrainnmcm.com/#92207]MCM 財布[/url] TumPyv http://onnrainnmcm.com/ WplXsq [url=http://mcmsenmon.com/#72754]MCM 財布[/url] JhqRjy http://mcmsenmon.com/ HqeDit [url=http://ninnkimcm.com/#79090]MCM iphoneケース[/url] ZwfKix http://ninnkimcm.com/ NbmWda [url=http://kaidokumcm.com/#33125]MCM 店舗[/url] QdjIep http://kaidokumcm.com/ UenEji [url=http://manzokumcm.com/#77288]MCM 財布[/url] ZrsUic http://manzokumcm.com/ FekFoe http://chloenihon.com/ RgeQcu [url=http://chloenihon.com/]クロエ 長財布[/url] AfyX http://toumikousin.com/ AydSL [url=http://toumikousin.com/]ビジネスバッグ TUMI[/url] MshFbW http://toumikakaku.com/ TyaRoTD [url=http://toumikakaku.com/]TUMI 26141 DH alpha[/url] GckLlz [url=http://mcmhannbai.com/]MCM バッグ[/url] TevZyg [url=http://mcmhannbai.com/]MCM リュック[/url]

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...