Please Click Me

PERGI

Thursday, February 2, 2012 § 2


PERGI - Aizat/ Pete Teo

Sayu terpisah
Hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
Berhembus angin rindu
Begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu

Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari


Kau pergi
Pergi

Sepi tanpa kata
Terdiam dan kaku tak daya kau ku lupa
Apa pun kata mereka
Biarkan kenangan berbunga di ranting usia

Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari


Kau pergi
Pergi


Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari


Kau pergi
Pergi


YZYZ

What's this?

You are currently reading PERGI at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 2 Response to “PERGI”

  • Baru baru masa akak tengah demam dan feeling sakit di rumah, Astro pasang cerita Talentime ini. Akak tengok sorang-sorang punyalah feeling...sampai nangeh teresak-esak........siriesly!! Filem ini sangat sedih.

    Awat ang letak lagu ni kat blog hang....are u okay? Tenagh sedih ka?

  • Syahmi says:

    Yaiiyyy.. kak Jumie comment kat blog kami.. hehe. Yes, Talentime sangat sedih dan antara movie yang mampu buat saya nangeh.. huhu..

    Actually best friend saya dah abeh belajaq. Baru ja abeh Januari lepas. Pastu malam sebelum dia balik dia ada ajak nak keluar hang out ngan saya. Tapi sebab letih, tertido. Bangun pagi2, tengok kat twitter dia dah ada kat KLIA. Punya la dia tak habaq nak balik dah. Serious sedih. Tak cakap apa, blah macam tu jah. Dan dia dah terbang ke tanah daratan yang lain.

    [If you (one that I'm referring to) read this, I'm starting to miss you and feel very very sorry we couldn't spend the last night together]. . .

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...