Please Click Me

Random Facts About Syahmi II

Thursday, March 22, 2012 § 0

Tiba-tiba gila nak mencapapkan diri, buat post macam nih. Baca dah ka woiy post yang pertama dulu?.  Okeyh, sambung balik.

1. Bila masuk public toilet, Syahmi tak kencing kat urinal. Dia kencing dalam water closet. Sebab dia tak reti nak kencing sambil melindungi 'adik' dia. Lagipun susah nak cuci kalau kat urinal.


2. Tak suka air-cond. Yes, kalo naek kereta, memang tak buka air cond. Dok kat ofis pun dok merungut gak kalau air cond buka terlalu kuat.

3. Akan mudah demam kalau air kencing warna kuning yang terlalu pekat. Kurang air la tuh.

4. Tak pernah tengok walau satu pun trilogy The Lord of The Rings.

5. Juga tak pernah lagi tengok TITANIC sampai habis. Aritu kat Astro Citra pun tengok part kapal tenggelam jah. Rupanya ending dia sedih kowt.

6. Confident untuk bercerita yang Syahmi pernah keluar date dengan lelaki. Heiy, ingat dulu aku tak laku ke? Dulu lah. . .

7. Pandai buat kek lapis, pancake dan sebagainya. Eh, betol lah.

8. Seorang yang tidak sihat. Berpenyakit Syahmi nih. Pergi Cameron pun dok demam jek.

Auwrite.. Aiyte. Actually banyak post yang nak buat, tapi sangat la busy. Ni pun dan laaa nak curik masa sikit nak tulis blog. Hohoho..

Buhbye.

YZYZ

What's this?

You are currently reading Random Facts About Syahmi II at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...