Please Click Me

Hampir Tengah Ramadhan

Friday, August 3, 2012 § 0

Tak terasa, da nak separuh da bulan Ramadhan. Arini, aku baru balik dari Kelantan. Ada meeting kat sana. Aku gerak balik kol 6.30 pagi dan sampai Penang kol 10.45 pagi. Yesss, 4 jam lebih jah Kelantan Penang. 

Ceritanya bila dah sampai Penang, aku lepak laaa kat ofis dulu. Pastu dalam kol 2.30pm, terus ada seorang supplier ktorang nak ajak jumpa. Aku bengang la jugak. Aku dah la penat baru balik, boleh plak nak ajak jumpa, nak discuss itu ini. Benda yang dia supply pun, satu tu jek. Tak perlu la kowt sampai tahap nak jumpa. Emel sudah.

Aku sekarang tak ada mood nak buat kerja, meskipun kerja melambak. Aku pun tak tau nak buka posa ngan apa atau ngan siapa. Tak ada cadangan nih nak makan apa. Perasaan malas sedang membuak-buak.

Anyhoo, itulah sahaja cerita pada Petang Ramadhan ini. Hehe. Tak ada motif sangat nak post benda-benda macam nih. Hahaha.
Tadi petang sempat tengok dia nih tadi. Dia lawan ngan Godfrey dari Britain, dan dia menang.

Buhbye

YZYZ

What's this?

You are currently reading Hampir Tengah Ramadhan at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...