Please Click Me

Apa Cerita Jan dan Feb

Friday, March 1, 2013 § 0

Jika diikutkan, banyak perkara yang berlaku bermula hujung tahun lepas, membawa kepada penghujung Februari. Namun apa yang berlaku tidak dikhabarkan di dalam Belog. Namun aku ingin menarik beberapa status FB aku yang mendapat LIKE atau komen yang banyak sepanjang dua bulan ini. Agak janggal sebenarnya bila mendapat LIKE lebih dari sepuloh. Sebelum ni, bukan takat LIKE, seen pun xde kowt lam status aku ni. Meh kita tengok nah.
Yess, ini adalah pada malam terakhir sesi teh tarik. Esoknya plak terus pergi Bengkel Penilaian Modul PIMPIN Siswa. Then patah balik semula plak untuk interview Pegawai Tadbir USM. Masa ni emosi sangat melankolik dan pelbagai. Antara sedih, takut, gembira dan pelbagai. Sebabnya aku akan resign pada hujung Disember 2012 sebab dapat offer kerja di luar
Ini maksudnya memulakan sesuatu yang baru, sebab dapat kerja kat Ipoh. Literally translate adalah bila aku terlupa nak beli buku nota untuk mencatat. Gila perasaan masa tu. Macam kali pertama.

Tiba2 aku rindukan kawan-kawan aku. Malam tu jugak aku BBM kepada dongsaeng aku. Aku tak ingat dia masok dalam mimpi itu atau tidak, tapi aku membincangkan betapa aku merindui orang terakhir dalam mimpi aku. Masa tu, aku ada dia ja lah tempat untuk meluah segala. Walau akhirnya aku akan kena carut balik. Hareee tol lah dia tuh

Ini semasa isu listen naik. Babi aku kena carut kowt. Tengok-tengok la ni, dah sengap semula. Sat jah la kita kecoh


Kisah berjumpa dengan pemakai tudung ni. Sekali nenjiiiyyaaaa, kat Kelantan faymes kowt tudung nih. Tertekan aku. Hahah

Ni gambar kontroversi. Hare betoi. Tak pasal aku kena fire. Haha. Aku pun tak sangka lah nak amek gambar segala maknika petang tu. Lagipun hari Khamis kan, ari last kerja kat Kelantan. Aku tak plan la nak pakai apa. Tambah baju pun tak dan nak bawak kuar dari dalam beg lagi. Sekali, nenjiiiyyaaa, kena fire kaw kaw punya. Hahah

Aiyok, aku pegang bola pun jarang, sekali kena panggil guna nama APEK. Haha.


Aku agak perak bila dapat LIKE more than 5 nih sebenarnya. Aku bukanlah dalam kalangan orang yang popular. Sekali dapat lebih dari 5, mestilah aku rasa macam WOW jugak. Hahaha, biasalah, baru nak tau apa dia LIKE nih. Hehehe.
 
Haha, setakat ini dahulu.

Buhbye

YZYZ

What's this?

You are currently reading Apa Cerita Jan dan Feb at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...