Please Click Me

Bread Bertelor Bersosej Bercheese

Tuesday, June 3, 2014 § 0

Ramai orang dok share cara masak tu, masak ni dengan mudah. Sebenarnya depa tu betul betul buat atau saja saja share. Semalam aku cuba larh jugak satu resipi yang dok share dalam 9gag ka mana entah. Cuma aku pakai microwave. Aku pun tak tau apa entah haram jadah nama benda tu tapi berikut step by step aku buat. Hoho.
Potong tepi roti. Tapi jangan sampai tembus plak. Potong sikit-sikit dah arh.

Tekan-tekan roti bahagian tengah sampai jadik base. Pastu boh lah mentega kaa..

Makanan orang yang tak vege kena daging untuk protein. Don't judge me. Ini jah yang ada dalam refrigerator. Hehe

Letak larh teloq. Ni sebab telor ada banyak kat umah. Terbeli lebih masa buat kek aritu.

Yeap, cheese plak.

Masuk dalam Microwave. Aku ada function Pizza. So aku pilih tu jah. Bergantung pada oven memasing larh.

Taadaaa!!!
Ini larh hobi aku kat umah dari dulu sampai sekarang. Godek-godek asal boleh jadik, masak dah siap. Haha.

Buhbye

YZYZ

What's this?

You are currently reading Bread Bertelor Bersosej Bercheese at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...