Please Click Me

Talking To Our Rich FRIENDS

Wednesday, August 20, 2014 § 0


Kadang kita mesti ada kawan-kawan yang suka bragging dengan gaya hidup dia. Selalu shopping lah, makan sedap lah, tukar handphone lah. Okey, we settle kalau itu duit dia sendiri, walaupun nak sepuk gak lebih-lebih lagi kalau tengah miskin. Paling nak sepak adalah bila duit yang dia dok belanja tu, duit mak ayah dia. Hmmm.

Kalau nak belanja tu, sila lah. Tapi tak payah BRAGGING. Dok diam-diam dah lah. Tak luak pun. Ni saja nak menayang, show off dan blah blah blah. Okey, fine settle sekali lagi kalau saja nak share sikit-sikit. Tapi aku tak pernah settle dengan yang berlagak lebih nih. Tak boleh orang lebih sikit. Hehe

Aku mungkin susah dah nak jumpa manusia-manusia macam ni. Well, aku sekarang dah kerja. Tapi dulu masa study, manusia jenis macam ni paling banyak bersepah.

Takpa lah. Kita hidup untuk menghakimi orang laen kan. Haha.

Buhbye

YZYZ

What's this?

You are currently reading Talking To Our Rich FRIENDS at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...